Datum en locatie Haringparty verplaatst!

Geachte IC leden,

Wellicht heeft u het al via het nieuws vernomen, maar het Nederlands Visbureau heeft de start van het haringseizoen een week uitgesteld. De reden hiervoor is dat de temperatuur van het water in de lente te laag was, waardoor de haring net niet op tijd het juiste vetpercentage bereikte.

 

🐟 Verplaatsing IC Haringparty

🐟 Nieuwe datum | donderdag 22 juni

🐟 Nieuwe locatie | de Koggewerf, Havenweg 7

 

Dat betekent dat de Haringparty van de Industriële Club Kampen is verplaatst naar donderdag 22 juni a.s. Ook de locatie is gewijzigd. U bent van 16.00 uur tot 19.00 uur van harte welkom op de Koggewerf in Kampen, Havenweg 7.

 

Wij hopen dat u -en uw eventuele introducees- de agenda kan aanpassen om alsnog aanwezig te zijn. Bij voorbaat hartelijk dank!

 

Met hartelijke groet namens de IC Kampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *