SNS Kampen en Jorden Bres organiseren een inspirerende avond!

Hoe zorg je goed voor je bedrijf en voor jezelf?

Jouw onderneming valt of staat met wie jij bent en met wat jij doet. Dus is het belangrijk dat je bedrijf niet alleen financieel gezond is, maar ook dat jij, de drijvende kracht erachter, vitaal en gezond bent en blijft. Hoe doe je dat?

SNS Kampen organiseert, samen met olympisch coach Jorden Bres, op woensdag 21 juni een inspiratieavond voor ondernemers in het Frans Walkate Archief. Deelname is gratis.

Wat kun je leren van tegenslagen? Wat maakt jou tot een inspirerende ondernemer die business aantrekt? Hoe zorg je voor een gezonde, stevige basis, zowel  lichamelijk als financieel? Jorden Bres, Olympisch Strength & Conditioning Coach, gaat woensdag 21 juni vanaf 19.30 uur hierover met ondernemers in gesprek.

Inspirerende spreker

Jorden Bres is Olympisch Strength & Conditioning Coach. Hij is ruim twaalf jaar werkzaam geweest bij het NOC*NSF voor TeamNL. Hij heeft bij maar liefst vijf opeenvolgende Olympische Spelen vele topsporters voorbereid en begeleid op hun deelname. Denk daarbij aan Epke Zonderland, Europees, Wereld- en Olympisch kampioen turnen; Noël van ’t End, wereldkampioen judo; Henk Grol, meervoudig Europees kampioen en Olympisch medaillewinnaar judo; Sanne van Dijke, meervoudig Europees kampioene en bronzen medaillewinnares judo op de wereldkampioenschappen en Olympische Spelen; én Jutta Leerdam, Europees, wereldkampioene en zilveren medaillewinnares schaatsen op de Olympische Spelen. Ook begeleidde hij commerciële schaatsploegen, zoals Team Liga/Continu, Team Worldstream Corendon en vele andere topsporters. Naast sporters trainde hij onder andere de modellen van Holland’s Next Top Model, presentatrice Anna Nooshin, actrice Fockeline Ouwerkerk en acteur Tim Haars voor diverse grote opdrachten. Online heeft hij zijn Fit Men en Fit Women Project. Tevens verzorgt hij clinics, seminars en presentaties voor personal trainers, bedrijfsleven, onderwijs, overheden en defensie. Jorden woont en werkt in Kampen, dus hij is net zo lokaal als u en ik.

Gratis netwerken
Jordens boodschap is helder: ‘Blijf vitaal, Werk aan je gezondheid. Dat kan zijn:  aanpassen van voeding, leefstijl, slaap, stressfactoren, en beweging. Je hebt het allemaal zelf in de hand.’ ‘En voor dat wat je niet zelf kunt beïnvloeden, kan de SNS je met haar dienstverlening bijstaan’, zo benadrukt Sandra Knul, persoonlijk adviseur bij SNS Kampen, de initiator van deze ondernemersavond. ‘Niet voor niets hanteert SNS de slogan ‘Kleine ondernemers bestaan niet’.’ Overigens willen ze ondernemers graag geruststellen: ‘Deze avond wordt geen verkooppraatje voor de SNS.’ Wel zal je ‘wijze lessen uit de absolute topsport, vertaald naar het bedrijfsleven’ vernemen. Een inspirerende avond, waarbij ook nog eens volop gelegenheid zal zijn om te netwerken.

Wanneer? Woensdag 21 juni 2023.

Hoe laat? 19.30-21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur); na afloop is er een netwerkborrel.

Waar? SNS Historisch Archief, Burgwal 43 te Kampen.

 

Meld je voor 14 juni gratis aan door te mailen naar snsbank.kampen@sns.nl of kom langs in de SNS Winkel op de Oudestraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *